17 June 2008

Romaniaaa! Romaniaaa!! Ole ! Ole! Ole!

Ce pot sa spun... Stiu doar ca diseara o sa mor si o sa revin la viata de nenumarate ori in cele 90 de minute ale partidei cu Olanda. Am emotii. Si totusi sper intr-o mare bucurie... Imi doresc din tot sufletul ca baietii nostri sa castige.
Cred ca jocul Olandei va fi mai relaxat fata de cel din meciurile cu Franta si Italia, avand in vedere ca este deja calificata. Poate chiar si putin mai timorat, avand in vedere ca a mai avut „surprize” cu Romania. Vom vedea.
In rest, mult succes baietilor nostri!

P.S.: Sper ca Banel Nicolita, acest Forrest Gump al fotbalului romanesc, nu va incurca portile diseara... Sper ca Piturca il va instrui spre a-i interzice sa paseasca fie si macar cu varful ghetei in careul de 16 metri al portii aparate de echipa noastra...

10 June 2008

BRD si-a extins portofoliul de clienti : ))



In goana dupa castigarea unui segment cat mai larg de clienti, BRD a lansat o gama noua de produse. Acestea sunt destinate exclusiv unui segment de nisa pe care banca l-a descoperit si s-a grabit sa-l exploateze.
Se pare ca noile produse au un succces deosebit, fiind foarte bine primite de noii clienti ai bancii. Dovada este coada care s-a format la sediile BRD pentru a beneficia de ele.
Probabil ca aceasta inovatie va fi exploatata in curand si de celelalte institutii din sistemul bancar romanesc, care vor lansa la randul lor noi produse adresate acestor clienti.

No comment...


05 June 2008

Undeva, intr-o scoala din Romania...



... un dascal batran, pe o tabla si mai batrana, le explica elevilor lectia si incearca sa-i faca sa inteleaga tainele disciplinei sale cu ajutorul instrumentelor pe care le are la indemana ...