23 May 2008

Mai votati PD-L?!

Votati PD-L si, in curand asa va arata traficul din Bucuresti!
Nu vom mai avea loc sa circulam de "lucrari": borduri schimbate, pasaje adjudecate pe spranceana, asfaltari la fel, santiere la tot pasul, gropi, parcari ioc (cu o mica exceptie Dalli, contra cost, bineinteles - stiti voi a cui este firma asta : ) )...

Deci, sa votati bine!...



Ganditi-va ce ati ales in ultimii 19 de ani si uitati-va in jurul dvs. Vedeti la ce ati contribuit prin votul vostru (sau, de multe ori, prin lipsa votului vostru)!
Haideti sa incepem sa lasam deoparte teribilismele adolescentine pe care le-am manifestat in gandirea si comportamentul politic din ultimii 19 de ani!
Haideti sa ne maturizam - in 2 ani "sarbatorim"21 de ani... de "tranzitie"! In unele tari, dupa 21 de ani se acorda dreptul de vot... Haideti sa incepem sa-l folosim cu simt de raspundere!
Haideti sa renuntam la scuzele prin care refuzam sa ne recunoastem greselile propriilor optiuni, de multe ori din lipsa de maturitate in gandirea... politica!
Haideti sa incepem sa gandim inainte de a pune stampila "VOTAT" pe buletin si de a-l baga in urna, sa nu mai facem acest gest ca razbunare sau pedeapsa impotriva unui om politic sau a unui partid!
Daca v-ati saturat de ceea ce am avut cu totii parte pana acum, mergeti la vot si haideti sa incercam sa schimbam lucrurile! Asta depinde in primul rand de ceea ce gandim, in al doilea rand de ceea ce facem si in al treilea rand de cei pe care ii alegem!
Haideti sa nu ne mai lasam manipulati pentru a vota ce vor altii! Haideti sa gandim putin si sa votam ceea ce noi vrem cu adevarat!
Haideti sa incepem sa schimbam... in bine!
Mergeti la vot!

Votati cum credeti ca este mai bine, dar nu mai alegeti nenorocitul asta de PD-L!

1 comment:

Anonymous said...

Nu mai este mult pana la traficul din imagine. In 2-3 ani ....se rezolva. ASa ca eu trec la trotineta