17 June 2008

Romaniaaa! Romaniaaa!! Ole ! Ole! Ole!

Ce pot sa spun... Stiu doar ca diseara o sa mor si o sa revin la viata de nenumarate ori in cele 90 de minute ale partidei cu Olanda. Am emotii. Si totusi sper intr-o mare bucurie... Imi doresc din tot sufletul ca baietii nostri sa castige.
Cred ca jocul Olandei va fi mai relaxat fata de cel din meciurile cu Franta si Italia, avand in vedere ca este deja calificata. Poate chiar si putin mai timorat, avand in vedere ca a mai avut „surprize” cu Romania. Vom vedea.
In rest, mult succes baietilor nostri!

P.S.: Sper ca Banel Nicolita, acest Forrest Gump al fotbalului romanesc, nu va incurca portile diseara... Sper ca Piturca il va instrui spre a-i interzice sa paseasca fie si macar cu varful ghetei in careul de 16 metri al portii aparate de echipa noastra...

3 comments:

Dan said...

Olandezii au abordat meciul, intradevar, mai relaxati... Ai vazut? Cel putin la al doilea gol nici bucurie nu mai aratau, zambeau doar...

Raluca said...

In primul rand au jucat cu "rezervele".
In al doilea rand cred ca ne-ar fi batut la ce scor voiau, daca si-ar fi pus asta in cap. Iar aici trebuie sa subliniem ca au fost "finuti" cu noi.
Si in treilea rand, ai nostri nu aujucat in echipa. Pur si simplu au facut o figuratie de zile mari pe teren, au fost ametiti, dezorientati, impiedicati si cum vrei sa le mai spui pana la penibili. De mentalitatea de invinsi cu care au abordat jocul de la bun inceput nici nu vreau sa mai amintesc. Multe greseli - tactice, practice, psihologice, etc.

Anonymous said...

de ce nu mai scrii?