05 June 2007

curiozitati. something spooky-creepy: bau! ;:))

un singur comentariu: din cate stiu, la vremea aia nu aveai cum sa faci poza peste poza iar aparatele foto simple gen smena leica 19... si cele pe magneziu antice capteaza atat ultravioletele cat si infrarosiile. cele noi complexe, digitale capteaza decat ultravioletele. gasiti mai multe aici. reactia?
































2 comments:

Anonymous said...

hi raluco, ce mai faci? sunt o cititoare asidua, parol!
in leg ca dilema ta: ba bineinteles ca puteai sa faci poza peste poza, remember aparatele foto vechi in care trebuia sa tragi filmul manual? e, daca nu-l trageai, faceai exact poza peste poza. asta admitand ca pozele afisate de tine sunt pe bune. altfel, exista oricand photoshop-ul, manca-l-ar mama pe el. pe tine nu, ca n-ai gust si nici neuroni suficienti. ciao, pe curand :)

zaraza

Raluca said...

@zaraza: neuronii mei sunt suficienti, merci frumos. si le e bine atatia cati sunt (adica 1), ca nu se cearta intre ei.
si, ca sa pastram aceeasi atmosfera creepy, da o fuga si aici: http://cristian-sutu.blogspot.com/2007/06/fantoma-de-la-psd.html
bineinteles ca s-a miscat personajul si bineinteles ca nu exista fantome si, daah, bneinteles ca nu pot fi pozate. dar mi se pare amuzant ca unii cred in asa ceva - vezi site-ul de unde am luat pozele. BAU! :)))