27 June 2007

Ecoul lui "Da!"

Un "Da!"cu ecou. De fapt, intai s-a vazut o umbra cenusie asezandu-se pe fata lui Turcescu, dupa care a rasunat ecoul. In urechile "prietenilor" lui Adrian Nastase a rasunat ecoul. Pentru cateva secunde au incremenit cu telecomanda in mana. Au simtit fiori pe sira spinarii - de teama. Dupa care s-au inciudat. Dupa care s-au enervat, au injurat, au dat cu telecomanda de pamant si au iesit sa fumeze o tigara.
De fapt, dupa o emisiune in care Turcescu l-a atacat continuu pe Nastase, cu inversunarea-i caracteristica de cate ori e vorba de Nastase si de PSD, acest "Da!" a lovit in moalele capului. Dupa atatea eforturi de a-l nimici, adica dupa atatia ani de eforturi, omul asta nu a renuntat! Inca mai are puterea si curajul sa lupte! Shit ville! Dar ceea ce nu stia Turcescu si nici "prietenii" lui AN este ca multi asteptau sa auda acest "Da!", adica abia asteptau sa-l auda. Acest "Da!" a confirmat ca nu s-a pierdut chiar orice speranta si ca mai avem si politicieni adevarati, nu doar mascarici si mahalagii.
Stradania adversailor lui AN si dosarele lipsite de materialitate chinuite prin justitie de niste "justitiari" foaaarte corecti si foaaarte apolitici nu dau roadele pe care acestia le asteptau. Omul asta chia are "cojones"! Ia sa le mai numere o data, si inca o data, si inca o data! Spre ciuda multora dintre ei, chiar le are! Si tot spre ciuda multora dintre ei, chiar se intoarce in prim-planul politicii! Si va face valuri!
Si toti "tiganii imputiti" si toti gaozarii lui Basescu, adica aproape un popor intreg (minus PD si PLD) au zambit satisfacuti la acest "Da!". E... mai sunt si tiganei imputiti care au oftat, pentru ca sunt cumparati si au si ei niste mici interese lacome, dar asta e alta poveste. Ii stiti, cei din gasca din care face parte si "doamna deputat" celebra pentru citatul “ciocu’ mic, ca acu’ noi suntem la putere!”.
Acest "Da!" deja a inceput sa faca valuri. Veti vedea ce scandaluri vor aparea din nou si cum va urla presa in perioada imediat urmatoare.
In rest, sa auzim de bine! Da!

1 comment:

Anonymous said...

Pari atat de convinsa ca Adrian are cojones...Deh,trebuie sa stii tu ceva...Si acuma serios vorbind,"da"-ul lui Adrian Nastase ma bucura foarte mult.Romania are nevoie de el.