05 October 2007

Radare, semafoare si primari

Mai au rost radarele in Bucuresti? In conditiile in care jumatate dintre strazi sunt pline de santuri, gropi sau sunt adevarate santiere (se schimba la greu bordusi si sine de tramvai), iar restul strazilor se circula bara la bara sau chiar nu se mai circula deloc, pentru ca traficul paralizat e cea mai noua moda in Bucuresti, repet intrebarea: mai au rost radarele in Bucuresti?
Situatia este demult scapata de sub control de catre municipalitate. Problema dureroasa este alta, insa: chiar nu au gasit inca o solutie viabila la toata nebunia asta. Vin cu solutii total ineficiente. Va dau un exemplu: schimbarea colorii semaforului in functie de masinile din coada de asteptare. Poate fi o solutie, pe hartie. Realitate insa e diferita: spre exemplu in intersectia dintre Drm. Taberei si 13 Septembrie, desi exista semafoare, toata lumea intra si pe verde, si pe galben, si pe rosu. Nimeni nu respecta culoarea semaforului, nimeni nu da prioritate altcuiva, reuseste sa treaca care risca mai mult sa-si bage masina la bataie. Si oricum cozile de asteptare sunt interminabile la ambele semafoare. In aceste conditii, care va avea prioritate?
Sa ne trezeasca DRACU' cineva din cosmarul asta odata, ca plecam cu 2 ore mai devreme de acasa ca sa ajungem la serviciu si tot intarziem! Sau sa-i trezeasca cineva pe ei, alesii! Nu gasim si noi un baiat destept si capabil pe care sa-l punem SEF la Primarie?! Ca pana acum toti doar au furat si si-au tras comisioane prin firmele proprii, care castigat diverse licitatii "pe bune" de la municipalitate (in frunte cu Basescu si Videanu). Asta pentru ca au stiut sa manipuleze (adica sa prosteasca in adevaratul sens al cuvantului) in ultimul hal prea multi oameni care inca mai sperau ca ceea ce se promite in campaniile electorale se va si realiza.

2 comments:

Anonymous said...

am raspuns si io cu intarziere gen din gama lui sun tsu la faza cu leapsa
cu mentiunea ca m-a mutat de la marketing politic

Raluca said...

un "rebranding" total : )
adanc cugetat si gasit solutii cu adevarat : )