07 March 2008

NOA ...

Cred ca toata lumea cunoaste faza de la alegerile din 2004 cand, in plina cursa pentru prezidentiale, pe Base l-a apucat plansul la retragerea lui Stolo. De asemenea, se pare ca primul barbat al tarii poate plange "la comanda", cand situatia o cere.
Studiind indelung problema, un grup international de medici a gasit si explicatia acestui fenomen. Au fost alesi medici cu specializari diferite, in toate domeniile medicale, pentru a inlatura orice urma de suspiciune asupra competentei diagnosticului final.
Rezultatele cercetarilor lor vor revolutiona lumea medicala. In premiera, acestia au descoperit ca in corpul omenesc exista un nerv care face legatura intre globul ocular si anus. Este vorba despre Nervul Optic Anal (NOA). Acesta este responsabil de viziunea cacacioasa despre viata.
Medicii si-au dat seama de existenta sa studiind un esantion numeros de persoane pe care au testat metoda aplicata de Base. Astfel, de cate ori oricare dintre persoane incerca sa-si smulga un fir de par din fund, de fiecare data ii dadeau lacrimile. Si aceasta reactie s-a manifestat in cazul a 100% din simulari si la toate persoanele cuprinse in esantion.

No comments: