04 March 2008

Vrabia din mana rusilor

Cred ca deja toata lumea stie ca Dmitri Medvedev, sustinut puternic de Putin, a fost ales noul presedinte al Rusiei (cu peste 70% din voturi). Ce bine le-a fost rusilor sub mana lui Putin! Si doar nu erau fraieri sa dea vrabia din mana... Normal ca au ales candidatul pe care l-a sustinut acesta, mai ales avand in vedere ca se aude prin targ ca Putin va ramane in linia intai a frontului politic, pe post de premier.
Ce bine incepuse sa le mearga si romanilor prin 2004! Dar cioara de pe gard a fost mai tentanta. Si pentru ca romanului ii place aventura si distractia, s-a grabit sa o aleaga. Ce bine ar fi fost sa nu ajungem sa ne para rau...
Cred ca ar fi cazul sa ne uitam mai mult si la ceea ce se intampla in jurul Romaniei (si nu numai) sa invatam despre normalitate.

1 comment:

Anonymous said...

@ Raluca

Mai grav este ca nici acum, se pare, nu au inteles. Uitandu-ma pe sondaje.... De altfel eu am un articol la adresa romanilor pe blogul meu si nu am sa repet aici fiindca este foarte lung, si de fapt este o replica data unor bloggeri. Se dovedeste ca democratia intr-un grup in majoritate format din retardati, este inutila, ba mai mult, poate afecta si pe cei care "motorizeaza" respectivul grup.