01 October 2007

Inca 500 de Mertzane prin Bucuresti

Bucurestenii vor avea inca 500 de autobuze Mrcedes- Benz pe strazile rupte si gaurite din capitala. Sa speram ca astea vor avea si aer conditionat. Sau daca vor avea aer conditionat, te pomenesti ca nu vor avea... caldura?!... Vom vedea.
Oricum, primele 50 de bucati vor fi livrate de catre DaimlerChrysler in decembrie, iar restul pana la sfarsitul anului 2009. Nu se cunosc inca detaliile financiare ale contractului incheiat de RATB cu DaimlerChrysler.

3 comments:

Anonymous said...

Dacă îmi permiţi un mic comentariu... de ce transcrii ştirile pe acest blog? Mă aşteptam să văd un comentariu, să aflu o părere despre ceva, nu ştirile pur şi simplu. Care e rostul? Este o întrebare retorică, nu aştept un răspuns. Mulţumesc de găzduirea cuvântului.

Raluca said...

Multumesc si eu pentru comentariu. Si pentru citire. Chiar daca intrebarea este retorica, nu raman datoare cu raspunsul : )
Nu prea comentez stirile pe care le postez, e adevarat. Cateodata nu vreau, altadata nu am timp sa fac asta. De aceea apare cate o "stire" (poate nici aceea intreaga, ci doar idei principale)si linkul catre sursa. Dreptul de autor cred ca trebuie totusi respectat.
Mi-ar placea sa am timp sa stau toata ziua pe blog si prin blogosfera, pentru a-mi spune parerea despre lucrurile care ma intereseaza, care imi plac sau pe care le consider importante. Din pacate, timpul pe care il pot aloca acestei activitati este limitat, cateodata chiar inexistent. Asa ca atunci cand imi mai trag sufletul putin, (tot) in fuga mai dau cate un link catre ceva ce am prins din zbor.
Rostul? Nu stiu, chiar nu m-am gandit ce rost ar putea avea asta. Poate mentinerea unui contact cat mai frecvent cu ceilalti.
Oricum, multumesc pentru observatii. Din ele se invata.

Anonymous said...

Nu am spus cele de mai sus răutăcios, dar cred că ai ceva de spus. Se vede că alegi comentariile având un comentariu în gând... pur şi simplu mă întrebam de ce nu-l exprimi.