14 March 2008

Iantuleee!... Lasa-neeee!...

M-am bucurat, ca multi romani dealtfel, pentru succesul lui Costel Busuioc si sansa care i s-a oferit acestuia. Iar legat de acelasi subiect, m-a enervate ingrozitor aseara infumuratul de Virgil Iantu pentru afirmatiile de le emisiunea lui Gadea. Nu siu voi ce credeti, dar mie Iantu mi se pare un mare penibil.
Vedetoiul asta fals si snob pana in varful unghiilor sunt convinsa ca nu i-ar fi dat vreo sansa acestui baiat cu adevarat talentat. Ba chiar l-ar fi eliminat cu o sadica placere daca ar fi indraznit sa partcipe la prostia de emisiune “Megastar” unde Iantu se da mare si rotund si se rupe in figuri.
Este adevarat ca baiatul nostru (Costel) trebuie cizelat, insa cu un asemenea talent cizelarea merge de la sine. Pai aia de la Sony or fi prosti de au incheiat contract cu el?!?! Bineinteles, ca doar n-au nas pentru talente precum Virgil Iantu! Poate ar trebui sa le spunem ca D-l Iantu exista si ce pierdere mare este pentru Sony ca n-au aflat despre un astfel de… ghertoi (vorba Chinezului nostru).
Bai, nenea Iantule, cu talentul te nasti, nu-l inventezi! Poti sa te indopi de cate “carte” vrei, daca n-ai talent, n-ai si basta! Poti sa vrei, daca n-ai cu ce, tot degeaba! Parafrazandu-i pe cei de la Ca$$a Loco: “Cine are talent, are / Cine n-are, n-are!”

2 comments:

Anonymous said...

Draga Raluca te salut. Eu si baiatul meu am citit tot ce ai scris referitor la snobul ala de Ianţu.Vrem sa spunem ca tot cea ce ai afirmat a fost cu adevarat cerebral si pe sufletul nostru. Sincer, de fiecare data cand ii vedem figura la televizor schimbam cu viteza luminii. Omul asta nu realizeaza ca este cineva din cauza publicului. Daca noi nu l-am mai agreea ar fi un nimeni. Lumea il baga prea mult in seama. Tine-o tot asa. tare blogu' .

Raluca said...

multumesc pentru aprecieri. referitor la Iantu, pana acum l-am ignorat cat de "des" am putut, insa de data aceasta chiar m-a scos din sarite pentru ca a fost deplasat din calea afara.