12 July 2007

Blogul lui Cristian Diaconescu

Si iata ca oportunitatile pe care le ofera Internetul incep sa fie recunoscute din ce in ce mai mult. Si de catre politiceieni. Dupa ce multi dintre ziaristi si-au facut bloguri, au inceput din ce in ce mai multi politicieni sa intre in dialog cu noi prin intermediul propriilor bloguri. Cristian Diaconescu este cel mai "nou" blogar de prin politica romaneasca. Mult succes! Se pare ca tot PSD-ul are pana la urma oamenii cei mai deschisi spre dialog.

2 comments:

Asian Games Web said...

Nu neaparat "PSD-ul are pana la urma oamenii cei mai deschisi spre dialog", ci mai degraba PSD-ul a gasit un nou mod de a atrage votul electoratului. In viitorul apropiat multi alti politicieni isi vor deschide blog in acelasi scop: pentru a mai castiga inca un vot!

Raluca said...

Obiectivul principal al oricarui politican este intr-adevar sa atraga voturi. Dar motivul pentru care fiecare isi face blog poate sa nu fie acelasi pentru fiecare in parte. Unii intr-adevar pot sa-si faca blog pentru a castiga voturi.
Dar altii urmaresc sa vada care este opinia unei anumite parti a electoratului, sa transmita anumite mesaje pe care presa de multe ori le denatureaza intentionat, sa prezinte opiniei publice anumite teme de discutie/interes etc. si/sau sa fie mai aproape de alegatori, mai ales ca s-a adancit perceptia "distantarii" politicienilor de populatie.