13 November 2007

Ion Iliescu are blog

Astazi, via Chinezu, am aflat ca si-a facut blog unul dintre putinii politicieni adevarati pe care i-a avut Romania in ultimii 17 ani si mai bine.
Pentru mine a fost in primul rand o surpriza, iar in al doilea rand o surpriza placuta sa (re)descopar deschiderea si calitatile pe care le are acest om.
De multe ori adulat, de alte ori hulit sau aratat cu degetul si acuzat (dealtfel ca multi altii din PSD) pentru incompetenta... altor partide, iata ca acest mare om inca ne mai poate surpinde.
Mult succes si in blogosfera, domnule presedinte Ion Iliescu!

Later edit: Evolutiile de anul acesta din blogosfera romaneasca demonstreaza ca spatiul virtual devine din ce in ce mai important si mai atractiv pentru din ce in ce mai multe persoane publice. Si pentru tot mai multi oameni politici.
Decizia lui Ion Iliescu de a-si face blog la 77 de ani a starnit diverse reactii. Am constatat ca aceasta miscare i-a facut atat pe "adversarii" cat si pe "prietenii" (a)politici sa-l respecte mai mult. Bineinteles ca exista si ceva carcotasi care incearca sa ridiculizeze gestul presedintelui. Degeaba, mai baieti - omul v-a dat clasa! Asa ca n-aveti decat sa va roadeti unghiile!

No comments: