02 November 2007

Bucuresti: The magic moments!...

Am primit un mail care m-a facut sa rad. Si n-am putut sa ma opresc cateva minute bune, imaginandu-mi faza. Oricum, e de un realism... feroce. Il dedic tuturor celor din Bucuresti, care se lupta zilnic cu acelasi trafic infernal si cu muuuulti prosti care il incurca si mai tare.
Urmatorul text a fost citit vineri dimineata la KissFM de Huidu:
"Am avut o revelatie astazi. Sunt un potential ucigas!
In intresectia D-na Ghica, o masina cu numar de Timisoara a oprit la culoarea galbena a semaforului.
In spatele ei, intr-un Audi negru, o blonda gen "Pisoias, vreau si eu o masinuta. Imi cumpari si mie gigugiguguigiugu o masinutica?" a inceput sa claxoneze indignata, injurand atat de tare incat se auzea de afara. Si claxona, si claxona, si claxona...
Facea un halimai si genera o stare generala de stres. Si claxona, si injura. Masina, lucru nemtesc, isi facea datoria: claxon cu plaman puternic.
Si, pentru cateva clipe, am avut flash-uri in care m-am vazut ducandu-ma langa masina, spargandu-i geamul, inhatand halaciuga galbena de par si proptind-o violent de bordura. De 14 ori la rand.
Din fericire pentru situatia mea sociala actuala si viitoare, cu cateva secunde inainte de a transform premonitiile in realitate, un tigan i-a dat un pumn in capota si i-a spus pe un ton ce a linistit curva high class instantly:
"Hooo, faaa! Poate vrei sa te fut!".
Magie!Sunt absolut sigur ca o incercare de a initia o discutie pe tema unui articol din Idei in Dialog (sau de a provoca o reactie la ultima carte a lui Dan. C. Mihailescu) nu ar fi avut efectul minunat pe care perspectiva unui tigan gol a avut-o asupra ei.
A tacut, si ea si calxonul nemtesc, a pus mainile crispate pe volan (doar ea, calxonul nemtesc ramanand la locul lui, sub capota) si a intepenit privind fix inainte.
A fost unul dintre acele "the magic moments" din Bucuresti.
Lumea a inceput sa se hlizeasca, masina de Timisoara a plecat neintelegand nimic nici ea, nici soferul ei, blonda in Audi a plecat cu a doua de pe loc si dusa a fost.
Tot ce a ramas a fost replica nevestei tiganului:
"Hai vrea tu!!!".

2 comments:

Anonymous said...

de senzatie
sa iti dea dumnezeu sanatate ca ne impartasesti si noua de astea
iar despre traficul din bucuresti sa fie mai lejer:
Hai vrea tu :D

Raluca said...

Huichend placut tuturor ! : )