16 November 2007

File de... Basescu

Parerea mea (personala) despre Basescu este ca a epuizat toata tematica discursului de tip populist abodata vreodata de “liderii” de acest tip (vezi aici si aici cateva explicatii). De fapt, cred ca asta se simte si in sondaje. Tipul nu mai are ce sa “inventeze” pe acest gen de discurs, pentru a mai face masele sa vibreze. Si e in picaj liber. Deci, trebuie sa faca ceva. Mai ales ca suntem, nu-i asa, in campanie electorala.
Jonh Doe da sfoara in tara pe blogul sau cum ca aflat de pe la “surse” ca Base pregateste ceva interesant pentru sambata. Dar nu orice, ci ceva ce “va distruge actuala clasa politica”. Si ne intreaba daca stie cineva mai multe.
Eu nu stiu mai multe, dar nici nu cred ca poate aparea cu ceva “distrugator”. Poate doar sa declare ca instaureaza dictatura.
Sau sa confirme ca este grav bolnav si ca ... se va retrage din politica ... si sa-si “numeasca” un eventual viitor “succesor”... Care va trai fericit pana la adanci batraneti...
Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa!

1 comment:

Anonymous said...

poate isi face hara-kiri in direct si-i invita si pe ceilalti membrii ai clasei politice sa-i urmeze exemplul ca alta metoda radicala nu este ...