20 November 2007

Lui Cristi Sutu i-a venit mintea la cap!

Finally, Cristi Sutu s-a saturat de Basescu. Si o spune clar si tare, pe blogul sau:

<„Ion Iliescu nu a avut nici o ezitare sa se amestece in criza PSD, precizind ca are o afectiune fata de acest partid. Credem ca Ion Iliescu a depasit cu mult limitele Constitutiei, exprimindu-si atasamentul fata de partidul pe care l-a creat. (…) In campania de la alegerile locale nu a tinut seama ca Legea fundamentala ii impunea neutralitate si echidistanta politica, a umblat prin Bucuresti cu nonsalanta cu candidatii PSD Vanghelie, Geoana si Duvaz (…) Inovatia PSD de a-l plasa pe Iliescu drept independent pe listele electorale e o incalcare a Constitutiei. Presedintele Iliescu a incetat sa mai fie un presedinte echidistant“.
Declaratia pe care tocmai ati citit-o, si care este reprodusa de Adriana Dutulescu in Cotidianul, ii apartine lui Traian Basescu (12 iulie 2004). Ea spune totul despre nimicnicia celui care conduce astazi Romania. Intr-o tara normala, presedintele Basescu ar trebui sa-si dea demisia in secunda doi… Dar el nu. Va asigur ca Traian Basescu va continua sa mearga la mitingurile si sedintele PD, chiar si dupa 25 noiembrie. Urmeaza alegerile locale si apoi alegerile parlamentare. Sa fie sanatos! Eu, unul, nu-l mai recunosc drept presedinte!>

Ba inca si a doua oara (da fapt, asta a fost prima... : ) ):

Welcome to the biggest increasig club "M-am saturat de Basescu"!!!!

Da' ce ti-a luat asa mult sa te dumiresti? Cat au trecut? Aproape 3 ani?!... : ))

Asadar lui Cristi Sutu i-a venit mintea la cap. Si, bineinteles, a devenit un ziarist impartial, cu aceasta ocazie. Felicitari.

1 comment:

Anonymous said...

primesti cu leapsa?
primesti sau nu io te-am lepsuit :D