14 May 2007

Octavian Paler - ultimul editorial

Au trecut cateva zile de cand a murit un om de exceptie, Octavia Paler - poate unul dintre ultimii mari oameni pe care i-a dat Romania. La 80 de ani, s-a stins brusc, in urma unui atac de cord, lasand un gol imens in inimile tuturor celor care l-au cunoscut, ascultat sau citit macar o data.
Cel mai trist este ca a murit cu o mare sila de istoria actuala, cu o mare durere pentru circul si bataia de joc servite zilnic de politicienii actuali - din generatia "Ciocu' mic, ca acu' noi suntem la putere!", cum isi mustruluia o tanti deputat de la PD adversarii politicii. A murit cu o mare teama: ne asteapta surprize urate!?! Urmatorul link este catre ultimul sau editorial, publicat in Cotidianul, editorial care se incheie asa "Traian Basescu ameninta sa devina un pericol mult mai mare decit a fost pina acum".

http://www.cotidianul.ro/index.php?id=10605&art=28338&cHash=db65db2ef9

Oare toti cei care-i canta in struna acestui badaran suspendat din fruntea tarii nu intrevad pericolul pe care acest personaj il reprezinta pentru noi toti? Cum o fi reusit sa orbeasca atatia oameni ce pretind a nu se lasa manipulati?!
Daca pe 19 mai alegem din nou prostia si minciuna, cred ca ne meritam soarta de iobagi ai Europei!

No comments: