23 May 2007

sa-i aduca pietrele inapoi

CRP a anuntat ca il boicoteaza pe T.B. nerelatand nimic despre acest personaj intr-una din zilele astea, “pedepsindu-l” in acest fel pentru modul in care s-a comportat vizavi de ziarista “pasarica- tiganca imputita”. Atitudinea asta trebuia sa o aiba CRP cu mult timp in urma, cand personajul T.B. a inceput sa-si scoata capul-coarnele si sa ranjeasca romanilor, prostindu-i in fata, de pe sticlele televizoarelor. V-ati trezit cam tarziu, domnilor! Intre timp ati fost terfeliti, calcati in picioare in ultimal hal de un om josnic, pe care unii dintre dumneavoastra (inclusiv CTP) l-ati sustinut.
Poate isi aduce aminte cineva intre timp ca in toamna avem alegeri euro-parlamentare. PD-ul sigur si-a adus aminte, pentru ca a intrat deja in campanie, nu sesizati?! Celelalte partide sunt pur si simplu amortite. Au fost amortite si in timpul campaniei pentru suspendare si nu cred sa se trezeasca in curand.
Chiar nu vreau ca PD-isti de tipul “ciocu’ mic, ca acu’ noi suntem la putere!” sa ma reprezinte in structurile europene. Si in afara de cele cateva personaje vizibile (in presa) din partea acestui partid, restul sunt precum “doamna deputat” citata. Ba mai rau, avand in vedere ca Mr. Gigi e in ceafa lui T.B. cu vreo 20% in sondaje, perspectiva e si mai sumbra!
Daca PD a ajuns cel mai bun partid din Romania, cand e plin de toate lichelele care au plecat din PSD si alti traseisti, meritam sa ne vanda bucata cu bucata, ca sa-si umfle buzunarele cei lacomi ce fac parte din el.
Cat de mult se mai lasa manipulati romanasii astia? Ma uit ca sunt oameni destepti, care il aproba pe T.B. indiferent daca sta in cap sau arunca cu pietre in lac - ba mai sunt in stare sa si sara in apa sa-i aduca pietrele inapoi! Si asta cu fanatism! Oare am ajuns asa un popor bolnav incat suntem in stare sa inghitim orice mizerie, daca un nebun ne spune ca e medicamentul bun la toate?!

No comments: